Email

Route

Over aannemersbedrijf Vreeling b.v.

Hoe we werken
Wij bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden met oog voor kwaliteit en detail, tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En met heldere afspraken. Vanzelfsprekend kom ik bij u thuis om kennis te maken en de voorgenomen bouwplannen met u door te nemen. Een uitgebreide offerte is daarna de eerste stap.

Indien we tot zaken komen leggen we alle belangrijke afspraken, van offerte tot en met de oplevering, zwart op wit vast. In de offerte omschrijven wij de uitvoerende werkzaamheden, zodat u exact inzage heeft in alle werkzaamheden, materiaalgebruik en de daarbij horende kosten. Zo is er geen kans op misverstanden.
Bij ons bedrijf werkt een solide team van 8 enthousiaste vakmensen dat voor u klaar staat. Door de jaren heen heeft dit team een uitgebreide kennis verzameld.

Door nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet te volgen is ons bedrijf in staat iedere nieuwe techniek toe te passen. Onze mensen hebben allemaal toegesneden opleidingen gevolgd en wanneer dat nodig is, volgt men ook bijscholingscursussen. Daarnaast is Aannemersbedrijf Vreeling b.v. een erkend opleidingsbedrijf.

Er wordt gewerkt met moderne gereedschappen en machines om het werk veilig en economisch uit te voeren. Omdat ons bedrijf VCA* gecertificeerd is staat veilig werken bij ons voorop dit ten goede van het personeel en voor de opdrachtgever.
Aannemersbedrijf Vreeling b.v. is VCA* gecertificeerd, wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en deelnemer van de stichting BouwGarant kijk op www.BouwGarant.nl
Organisatie.
- Een echt familiebedrijf.
- Betrouwbaar vakmanschap.
- U weet altijd bij wie u moet zijn korte lijntjes.